ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LÁTOGATHATÓ A KÖNYVTÁR

Kedves Könyvtárlátogatók! A 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet értelmében május 3. hétfőtől a könyvtár belső tereit és helyben nyújtott szolgáltatásait érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők újra igénybe vehetik. Részletes információ a ,,Tovább" gombra kattintva olvasható!


A hatályos kormányrendeletnek megfelelően csak olyan olvasók vehetik igénybe a szolgáltatásokat (jöhetnek be a könyvtárba), akik érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A 18 éven aluli védettségi igazolványal nem rendelkező olvasók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező gondviselőjük kíséretében látogathatják a könyvtárat.

A maszk használata a könyvtárban nem kötelező, de nagyon ajánlott! Kérem az olvasókat, hogy tartsanak egymástól 1,5 méter távolságot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

Azok az olvasók, akik nem rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal, továbbra is élhetnek az ablakos szolgáltatással. E-mail-ban vagy telefonon igényelhetnek dokumentumokat (max. 10 db), melyeket előre egyeztetett időpontban az ablakon keresztül át tudnak venni, és könyveket ugyan így vissza is tudnak hozni a könyvtárba.

Bővebb tudnivaló az ablakos szolgáltatással kapcsolatban:

- a kint lévő könyveket, folyóiratokat visszavesszük

- beiratkozási lehetőség (előzetesen e-mailban vagy telefonon jelezni kell az erre vonatkozó igényt)

- beiratkozott olvasóknak lehetőség van előzetesen telefonon vagy e-mailben kölcsönzési igényt leadni (maximum 10 darab dokumentum)

online katalógus: http://fertod.nanlib.hu/

új könyvek, hangoskönyvek, DVD-k: https://www.facebook.com/media/set?vanity=konyvtar.fertod&set=a.1507642819430942

- beiratkozott olvasók igénybe vehetik a könyvtárközi kölcsönzési szolgáltatást

- a dokumentumok átvétele és átadása telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban (a könyvtár nyitva tartási idejében) lehetséges a könyvtár ABLAKÁN keresztül (Benu patikával szemben)

(A visszahozott könyvek karanténba kerülnek, és csak a karantén lejárta után lesznek ismét kölcsönözhetők.)

ELÉRHETŐSÉGEK

06-99/371-130
konyvtar@fertod.hu
http://www.fertod-konyvtar.hu/

NYITVATARTÁS

Hétfő: 08.30 - 16.00
Kedd: Kölcsönzési szünnap
Szerda: 08.30 - 17.30
Csütörtök: 08.00 - 16.30
Péntek: 08.00 - 14.30
(Ebédidő: 12:00 - 12:30)

Megértésüket, együttműködésüket nagyon szépen köszönjük!